Igaühel on oma koopia. Kui keegi muudab ühiseid andmeid, näed muudatust enne, kui see sinu andmetesse jõuab.
Failid kirjutatakse otse projekti väljundkausta; kaustad jäävad meelde. „Uuenda” täidab olemasolevates failides ainult projekti väljad. Midagi ei laadita üles.